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PRACTICE DIRECTION 7.3.3 
[Formerly PDR 2013, para 14; PDR 1989, chap 1, para 14] 

 
NO TAKING OVER BRIEF UNTIL RETAINER DETERMINED AND BASIS OF 

SECOND OPINION  
 
A legal practitioner should not act in a matter in place of another legal practitioner whom he/she 
knows has been retained until that retainer has been determined by the client. While a legal 
practitioner (A) may give a second opinion of a case to a client of another legal practitioner (B), 
with or without the knowledge of B, he/she must not improperly seek to influence the client to 
terminate the relationship between the client and B. 
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