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PRACTICE DIRECTION 8.3.2 
[Formerly PDR 2013, para 85; PDR 1989, chap 7, para 9] 

 
QUOTING OF REFERENCES IN CORRESPONDENCE 

 
Representations have been received from members of the Bar that when writing to one 
another, members of the Bar have omitted to quote the other legal practitioner’s file reference, 
although they generally asked for their own file references to be quoted in correspondence. 
 
Members of the Bar are kindly asked to co-operate in this matter.  
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