
 
 

THE LAW SOCIETY OF SINGAPORE 
 

PRACTICE DIRECTION 8.5.4 
[Formerly PDR 2013, para 102; Council’s Ruling 3 of 1996] 

 

LEGAL PRACTITIONER ON RECORD NOT ENTITLED TO REFUSE SERVICE OF 
DOCUMENTS 

 
Legal practitioners on record are not entitled to refuse acceptance of service of any 
documents. They may, however, apply to strike off, expunge or in any way deal with the 
dilatory aspect of the service or the filing. 
 
Service by fax is by consent only and service can be effected by leaving documents at the 
office of the legal practitioner on record if the legal practitioner refuses to accept service. 
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